Обробка замовлень з 9:00 до 17:00 Відправка замовлень від 1 до 3 роб. днів

Рецепт №2 Песто гарбузове

Для приготування нам знадобиться: склянка обсмаженого насіння гарбуза, сир пармезан, натертий на терці, - третина склянки, дві чайні ложки цедри лимона, часник, півтори столові ложки гарбузової олії, багет.

Процес приготування: усі компоненти укладаємо в миску і збиваємо за допомогою блендера до стану однорідного пюре. Нарізаємо багет, збризкуємо його олією гарбуза, злегка посипаємо часником і підрум'янюємо в духовці або аерогрилі. Змащуємо його, поки він не остигнув, нашим пюре (песто). Якщо після того, як ви намазали усі підрум'янені скибочки, у вас ще залишилося песто, його можна прибрати для зберігання в холодильник.

Схожі статті

Рецепт №1 Брускетта з гарбузовою олією

Рецепт №1 Брускетта з гарбузовою олією

Для приготування нам знадобиться: чотири шматочки хліба - підійде білий або зерновий, два томати, декілька шматочків моцарели, декілька оливок, трохи базиліку і гарбузова олія.Процес приготування : Хл..

Рецепт №3 Спагетті (будь-які макронні вироби) з гарбузовою олією

Рецепт №3 Спагетті (будь-які макронні вироби) з гарбузовою олією

Нам знадобляться: чотириста грам будь-яких макаронних виробів, але краще спагетті середньої товщини, гарбузова олія - використайте за смаком (але не захоплюйтеся).Процес приготування: Спагетті ві..

Рецепт № 4 Овочевий салат з лляною олією.

Рецепт № 4 Овочевий салат з лляною олією.

Салати люблять усі. Це блюдо, яке вимагає довгого приготування. До того ж, вони корисні всім без винятку. Для цього салату нам потрібні такі інгредієнти:  200 грам консервованого гор..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Напишите нам
Напишите нам